Овен  Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате

...
Овен  Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отличен ден за една от зодиите днес! Друга ще направи важна крачка за бъдещето си

Овен 
Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?...  

 
Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
Правейки на началството си усещане със способността си да контролирате всяка обстановка, допустимо е, да постигнете мечтаното. Само не се престаравайте! Може и да не го подозирате, само че ръководителите Ви възнамеряват дълъг и прелестен диалог с Вас, от който ще узнаете, какъв брой незаместим човек сте станали за тях.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
През този ден ще сте раними и обидчиви, което ще изкарва Вашия обичан човек от нерви. Затова се постарайте да намалите общуването с него до най-малко, изключително в случай че не постоянно успявате да скривате своите усеща. Утре ще разберете, че на вятъра сте се обиждали от доста изречения и подмятания, само че може да се окаже прекомерно късно.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.

Везни
Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
Сега или в никакъв случай! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия обичан човек това, което мислите за него. Или направете това, което (казано под секрет) е трябвало да извършите прекомерно от дълго време, само че все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят триумф!

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
През този ден ще Ви се наложи да съчетавате обичайния метод за реализиране проектите с автентичност, а на моменти и с нововъведение. Ако се ограничите с привични способи за водене на нещата, доста ще загубите, а може и да си изкарате популярност на назадничав човек и реакционер, който от чиста проба дебелоглав живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне нужда от система на метаморфоза на имуществото или възобновяване на способа за финансови планове. Ако се наемете да разрушите всичко едновременно, на първо време направете дребен опит.

Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и утежняване на самочувствието. Не надценявайте опциите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона би трябвало да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е борат на събития, само че пък е великодушен на приятни страсти и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади родственици. Ще се появят благоприятни условия да извършите приятна изненада на обичания човек. Вероятни са скъпи дарове и удачни покупки. 

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР